Da li znate da možete iz bilo kojeg grada ili države pohađati našu nastavu?

Učenje putem Interneta nije više nedostupan ili ograničavajući metod sticanja znanja, a daljina svakako više ne predstavlja problem ako želite imati mogućnost kvalitetnog školovanja. Putem našeg  E-learning portala omogućena su vam predavanja i kursevi koje možete da pogledate i preslušate te proverite i unapredite svoje znanje. Naša predavanja se zasnivaju na praktičnim primerima i sticanju praktičnih veština u svakoj oblasti, a konsultacije sa profesorima je moguće obaviti u prostorijama naše Akademije ili elektronskim putem. Svako vaše pitanje ili nedoumica će biti otklonjena strpljenjem i temeljnim radom naših predavača. Upisom naših edukativnih programa dobijate svu potrebnu literaturu i podršku potpuno besplatno.

Provere

Po završetku svake nastavne jedinice sledi provera gradiva putem online testova kojima se utvrđuje stečeno znanje. Sve nedoumice i eventualne greške se koriguju nakon testa ponavljanjem nejasnih delova gradiva uz jasnu opredeljenost na praktičan rad i sticanje neophodnih veština. Predavači imaju za cilj da vama prenesu znanje neophodno da postignete visoku stručnost u izabranoj oblasti.

Podrška

Napredak tokom pohađanja nastave prati naš nastavni kadar te ocenjuju i usmeravaju vaš trud kroz proces školovanja. Kada imate dodatnih pitanja, bez obzira na okolnosti, biće vam pruženi odgovori putem elektronske pošte ili tokom konsultacija.

Članstvom u forumu otvorenom na CRA Akademiji možete aktivno učestvovati u nastavi i radu predavača deljenjem ideja, saveta i primera da bi razvili neposredan odnos i usmerili se ka što kvalitetnijem sticanju znanja. Sve ovo vam je dostupno jednim klikom miša.

Ispiti

Sticanje uslova za dobijanje sertifikata CRA Akademije omogućeno vam je preko Interneta. Polaganje se održava na kraju školovanja u učionicama CRA Akademije u Beogradu ili u nekoj od partnerskih kompanija van Beograda ili polaganjem online testa putem našeg E-learning portala.