Kalendar dešavanja u 2022:

  • Počeo je upis na šestomesečnu edukaciju za saradnike u kliničkim ispitivanjima (CRA), generacija 2022/23!
  • NOVA EDUKACIJA – obuka Study coordinator-a (trajanje 60 časova)
    Program edukacije 
  • Prijavite se na naše CPD sertifikovane online edukacije na portalu www.academy.cro.rs – CRA (Saradnik u kliničkim istraživanjima), CRC (Koordinator u kliničkim istraživanjima) i Edukacija iz Monitoringa!

 

 

Ne oklevajte PRIJAVITE SE!!!  

 

 

Program CRA Akademije

Ovo je vodeći program školovanja ove vrste i prvi osnovan u regionu. Urađen je u saradnji sa vodećim farmaceutskim i CRO kompanijama, ali i predavačima stručnih kurseva za klinička istraživanja (ACRP). Pored osnovnog polugodišnjeg programa za saradnika na kliničkim ispitivanjima (CRA) u prilici smo da Vam ponudimo višednevne obuke iz Regulative, Školu monitoringa i višednevni kurs iz Farmakovigilance.

Novo u našoj ponudi je online portal za učenje na kojem možete da pohađate međunarodno sertifikovane edukacije (CPD sertifikat). Za sada su na portalu edukacije za Saradnika u kliničkim ispitivanjima (CRA), edukacija za Koordinatora u kliničkim ispitivanjima (CRC Course) te Kurs iz Monitoringa, a uskoro će biti dostupne i druge edukacije. Posetite i istražite portal na linku ispod.

ONLINE KURSEVI

U ponudi imamo i jednodnevni kurs Dobre kliničke prakse (GCP) akreditovan od Zdravstvenog saveta Srbije, nakon čega smo postavljeni na TransCelerate listu trening provajdera. Od aprila 2016. i naš drugi kurs Advanced GCP se nalazi na TransCelerate listi. U 2019. naša edukacija GCP za Etičke odbore takođe je uvrštena na TransCelerate listu.

 

Prijatelji CRA Akademije

Jooble je internet pretraživač koji je kreiran sa jedinim ciljem:

da Vam pomogne da pronađete ugodan posao.

2GL Outsourcing je preduzeće sa širokim spektrom outsourcing usluga.

Tražimo kandidate za kliničke studije svih profila (CRA, PM, CTA, RA, SA), za saradnju na kliničkim studijama
u Srbiji i regionu!