Online Edukacije

Posetite naš novi portal za učenje sa sertifikovanim edukacijama iz oblasti kliničkih ispitivanja. Sve edukacije su na engleskom jeziku u vidu video prezentacija uz audio naraciju naših predavača. Za sada smo sertifikovali kurs za Saradnika za klinička ispitivanja lekova (CRA Course), kurs za Koordinatora kliničkih ispitivanja (CRC Course) i kurs monitoringa (Monitoring Course), a uskoro ćemo objaviti i još nekoliko novih edukacija na našem portalu. Kursevi poseduju CPD sertifikat koji je garancija međunarodnog kvaliteta edukativnog materijala.

Edukacije

Počeo je upis na šestomesečnu edukaciju za saradnike u kliničkim ispitivanjima (CRA), generacija 2022/23!

NOVA EDUKACIJA – obuka Study coordinator-a (trajanje 60 časova)

 

CRA Akademija na TransCelerate listi

U 2019. naša edukacija GCP za Etičke odbore uvrštena je na Transcelerate listu, a od aprila 2016. godine osnovni i napredni kurs iz dobre kliničke prakse (Basic i Advanced GCP) CRA Akademije se takođe nalaze na Transcelerate listi trening provajdera.

Ciljevi

Profesionalno usavršavanje, multidisciplinarnost, siguran put do boljeg posla!

Kriterijumi

Da biste postali naš polaznik, potrebno je da poznajete rad na računaru, imate Diplomu Visoke ili Više škole (smer prirodnih nauka), kao i da poznajete engleski jezik.

Polaznici

Naši polaznici su lekari, stomatolozi, farmaceuti, biolozi, psiholozi, diplomci viših medicinskih škola svih smerova, medicinsko osoblje, zaposleni na centrima gde se izvode kliničke studije (koordinatori, medicinske sestre, radiolozi, farmaceuti, koistraživači).

Kalendar dešavanja u 2022:

Otvorene su prijave za 12. redovnu konferenciju “Sprovođenje kliničkih studija – Izazovi i očekivanja
12. decembar, Beograd

Počeo je upis na šestomesečnu edukaciju za saradnike u kliničkim ispitivanjima (CRA), generacija 2022/23!
Raspored edukacije

NOVA EDUKACIJA – obuka Study coordinator-a (trajanje 60 časova)
Program edukacije 

Prijavite se na naše CPD sertifikovane online edukacije na portalu www.academy.cro.rs – CRA (Saradnik u kliničkim istraživanjima), CRC (Koordinator u kliničkim istraživanjima) i Edukacija iz Monitoringa!

Ne oklevajte PRIJAVITE SE!!!  

Program CRA Akademije

Ovo je vodeći program školovanja ove vrste i prvi osnovan u regionu. Urađen je u saradnji sa vodećim farmaceutskim i CRO kompanijama, ali i predavačima stručnih kurseva za klinička istraživanja (ACRP). Pored osnovnog polugodišnjeg programa za saradnika na kliničkim ispitivanjima (CRA) u prilici smo da Vam ponudimo višednevne obuke iz Regulative, Školu monitoringa i višednevni kurs iz Farmakovigilance.

Novo u našoj ponudi je online portal za učenje na kojem možete da pohađate međunarodno sertifikovane edukacije (CPD sertifikat). Za sada su na portalu edukacije za Saradnika u kliničkim ispitivanjima (CRA), edukacija za Koordinatora u kliničkim ispitivanjima (CRC Course) te Kurs iz Monitoringa, a uskoro će biti dostupne i druge edukacije. Posetite i istražite portal na linku ispod.

ONLINE KURSEVI

U ponudi imamo i jednodnevni kurs Dobre kliničke prakse (GCP) akreditovan od Zdravstvenog saveta Srbije, nakon čega smo postavljeni na TransCelerate listu trening provajdera. Od aprila 2016. i naš drugi kurs Advanced GCP se nalazi na TransCelerate listi. U 2019. naša edukacija GCP za Etičke odbore takođe je uvrštena na TransCelerate listu.

Prijatelji CRA Akademije

Jooble je internet pretraživač koji je kreiran sa jedinim ciljem:

da Vam pomogne da pronađete ugodan posao.

2GL Outsourcing je preduzeće sa širokim spektrom outsourcing usluga.

Tražimo kandidate za kliničke studije svih profila (CRA, PM, CTA, RA, SA), za saradnju na kliničkim studijama u Srbiji i regionu!